bloeddruk laten meten
Spaarndammer Apotheek in Amsterdam: Uw Apotheker Online.
Ziekten en klachten. Bij de huisarts kunt u uw bloeddruk laten meten. Wat is bloeddruk? Bloeddruk is de druk die het bloed uitoefent op de wanden van de aderen. Systolische bloeddruk is de druk tijdens het samentrekken van het hart.
Bloeddruk meten: thuis en bij de huisarts! OptimaleGezondheid.com.
Facebook Twitter Linkedin Pinterest. Bloeddruk meten: thuis en bij de huisarts! Robert Jan Hendriks 2017-08-23T0719000000: augustus 5th, 2017 Hoge Bloeddruk 4 Reacties. D e bloeddruk meten is iets wat de meeste mensen ooit wel eens in hun leven hebben laten doen.
Zelf je bloeddruk meten Gezondheidsnet.
Zo kun je je bloeddruk goed in de gaten houden. Dit geldt ook als je al een hart of vaatziekte hebt of medicijnen slikt voor een hoge bloeddruk. Bij sommige mensen is de bloeddruk tijdens het meten in de huisartsenpraktijk erg wisselend.
LIF / Bloeddruk meten waar laten meten zonder afspraak dokter? forum.fok.nl.
Maargoed, waarschijnlijk zal ik toch naar de huisarts moeten voor een afspraak om mijn bloeddruk te laten meten.ik werk als schoonmaakster vakantiebaantje in het ziekenhuis, maar ik vrees dat ik niet zomaar binnen kan lopen ergens en aan de verpleging vragen of ze mn bloeddruk ff willen meten hehe.
Hoe zelf je bloeddruk meten?
Zelf bloeddruk meten. U kunt ook zelf uw bloeddruk meten. In veel gevallen is dat nog beter dan uw bloeddruk laten meten door de huisarts. Bij de huisarts blijkt de bloeddruk namelijk vaak wat hoger te liggen dan thuis. Dit wordt het wittejasseneffect genoemd: u bent al dan niet onbewust wat zenuwachtiger bij de huisarts dan in uw eigen vertrouwde omgeving.
Bloeddruk meten kun je beter zelf doen Dokterdokter.nl.
Bloeddruk Bloeddruk meten Hartfalen Hartinfarct Hoge bloeddruk Hypertensie Lage bloeddruk. 3 december 2009 om 0822.: In mijn familie komt vaker LAGE bloeddruk voor. Dat schijnt weliswaar niet zo ernstig te zijn, maar lijkt mij ook niet goed. Ik zou wat meer willen weten over lage bloeddruk. Symptomen en wat er tegen te doen is b.v. Veel zout eten? Wim van Donselaar arts expert drdr schreef.: 3 december 2009 om 0824.: Het hebben van een lage bloeddruk is niet ongezond, behalve natuurlijk als de lage bloeddruk acuut zou zijn ontstaan door een bloeding of een infectie. Soms kan een lage bloeddruk wel klachten geven, zoals draaierig voelen, regelmatig flauwvallen, sterretjes zien bij rechtop komen en moeheid. In dat geval kun je proberen je bloeddruk wat te laten stijgen door het innemen van extra zout.
Lees alles over bloeddruk meten bij de arts Hartstichting. trash. arrow-down-light. menu. paper. stack. mail-bordered. instagram. linkedin. youtube. minus. arrow-right. heart-border. share. heart. fac
Bloeddruk meten bij de arts. Er zijn verschillende redenen om de bloeddruk te laten controleren door een arts. Je kunt ook zelf je bloeddruk meten, maar de arts is de aangewezen persoon om de bloeddruk te beoordelen. Meten ter controle.
Bloeddruk meten Info over het meten van de bloeddruk!
Witte jassensyndroom bij bloeddruk meten. Een verschijnsel wat voorkomt bij het meten van de bloeddruk is het witte jassensyndroom. Iemand die thuis een normale bloeddruk meet kan een verhoogde bloeddruk meten zodra hij of zij bij de dokter arriveert. Dit is een gevolg van een nerveuze spanning die iemand kan krijgen bij de dokter.

Contacteer ons

Zoeken naar bloeddruk laten meten