duizelig
Duizeligheid is vaak een opsomming van vage klachten.
Of het nou was omdat je net even iets te snel opstond of na een avondje te veel drinken, iedereen kan zich waarschijnlijk wel een voorstelling maken van hoe het voelt om duizelig te zijn. Maar wat is duizeligheid nou precies en misschien nog wel interessanter hoe kom je er vanaf?
Duizeligheid: oorzaken en oplossingen Stressplein.eu.
Ga van tevoren goed na of medicatie de reden van je duizeligheid zou kunnen zijn en vraag aan je dokter of huisarts of er ook andere medicatie bestaat waar je niet duizelig van wordt. Als je last hebt van de duizeligheid is het verstandig de oorzaak te laten onderzoeken.
Oorzaken van duizeligheid: waarom ben ik duizelig? Mens en Gezondheid: Aandoeningen.
Duizelig, moe, misselijk: oorzaken duizeligheid bij opstaan Wat kunnen de oorzaken zijn van mijn duizeligheid en moe zijn? Waarom kan ik duizelig worden bij het opstaan? De oorzaken van duizeligheid Lees hier alles over de oorzaken van duizeligheid en de symptomen die erbij horen.
Ziekenhuis.nl met o.a. een overzicht van ziekenhuizen en behandelingen.
Ziekenhuis.nl gebruikt functionele en analytische cookies om je een optimale bezoekerservaring te bieden, de werking van de website te kunnen verbeteren en advertenties te tonen die op je vermoedelijke interesses zijn afgestemd. Om Ziekenhuis.nl te bekijken dien je de cookies te accepteren.
Duizeligheid Zelfzorg.
Als het vaker optreedt, kan er sprake zijn van Benigne goedaardige Paroxismale aanvalsgewijze Positie Duizeligheid BPPD. Dit is een goedaardige vorm van duizeligheid die optreedt bij bewegingen van het hoofd. Ook kan draaiduizeligheid het gevolg zijn van een uitgeschakelde evenwichtszenuw, bijvoorbeeld wanneer deze ontstoken is.
Duizeligheid Thuisarts.
als er andere klachten bij komen. als duizeligheid na 4 weken nog niet over is. Bent u duizelig na een val of klap op uw hoofd? Lees dan daar verder. Wat is uw situatie? Ik ben duizelig. Ik ben een oudere en duizelig.
BPPD; kortdurende bewegingsafhankelijke duizeligheid Duizeligheidscentrum.
BPPD; kortdurende bewegingsafhankelijke duizeligheid. Benigne Paroxysmale Positie Duizeligheid BPPD kenmerkt zich door acute draaiduizeligheid die ontstaat bij bewegingen, bijvoorbeeld als u gaat liggen en/of vanuit liggende houding overeind komt. De draaiduizeligheid is zeer heftig maar duurt kort, gewoonlijk minder dan een minuut.
Duizeligheid bij ouderen.
U wordt duizelig als u opstaat. Duizeligheid kan ook ontstaan als u te weinig glucose in uw bloed hebt. Dit komt wel voor bij mensen met diabetes die medicijnen of insuline gebruiken. Maar het kan ook gebeuren als u onregelmatig eet.
Duizeligheid in de overgang. Draaierig? Licht in het hoofd? A.Vogel.
Je hebt het idee je evenwicht te verliezen. Hoe komt het dat je duizelig wordt in de overgang? Wat is nou eigenlijk de oorzaak van het duizelig worden in de overgang? Naar de werkelijke oorzaak van duizeligheid in de overgang is het vaak gissen.

Contacteer ons

Resultaten voor duizelig